Kontakt oss
Våre båter
En båt som cruiser sakte på vannet.

Våre båter 

RIB GOLDFISH 29

RIB Goldfish 29 er designet og konstruert til å takle utfordringer. Med sin lave vekt, høye akselerasjon og unike skrogdesign sikrer den deg en behagelig tur selv i røff sjø. RIB Goldfish 29 har en kapasitet på 8 passasjerer og er utrustet med en innenbordsmotor på 320 hk diesel. Med en topphastighet på 55 knop vil du på en naturopplevelse du sent vil glemme. Vi har fokus på sikkerhet og komfort, slik at deltakerne skal ha et positivt utbytte av turen.

VIKNES 1080

Viknes 1080 er en stabil og stødig sjøbåt og er utrustet med en innenbordsmotor på 466 hk diesel. Med en lengde på 11,55 m og bredde på 3,59 m har den en kapasitet på 12 passasjerer. Med et romslig styrhus og akterdekk, 3 dobbelkabiner og friskt interiør kan du forvente en behagelig og komfortabel båttur. 

Tobias 25 Admiral

Tobias 25 Admiral er en populær båt for mange formål. Båten har dyp kjøl som gir god stabilitet og liten avdrift, men samtidig har båten gode fartsegenskaper. Med lasterom under dekk er Tobias 25 Admiral den perfekte fiskebåt. 

Sikkerhet og utstyr 

Båtene våre er utstyrt med moderne navigasjons- og kommunikasjonsutstyr, slokkemateriell, førstehjelpsutstyr og annet nødvendig sikkerhetsutstyr. Alle deltakere er forsikret og båtførerne innehar nødvendig kompetanse i henhold til gjeldende krav fra Sjøfartsdirektoratet. Vi stiller med flytedresser/redningsvester og evnt beskyttelsesbriller.